“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 22/7/2018, 21:09


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.Greek Cosmos » Tutorials » Πως να καθαρίσετε το DNS σας (Windows) !
Σελίδα 1 από 1 |


Μήνυμα 1ο Πως να καθαρίσετε το DNS σας (Windows) !
 Την / Το 21/10/2011, 20:16

avatar
Τι είναι DNS

Το Domain Name System ή DNS (Σύστημα Ονομάτων Τομέα) είναι ένα σύστημα με το οποίο αντιστοιχίζονται οι διευθύνσεις IP σε ονόματα τομέων (Domain Names). Τα ονόματα τομέων όπως και οι διευθύνσεις IP που αναπαριστούν είναι μοναδικά, έχουν μια ιεραρχία και διαβάζονται απο αριστερά προς τα δεξιά.

Γιατί να καθαρίσω το DNS ;

Υπάρχουν διάφορα sites που κολλάνε ή δεν λειτουργούν σωστά ; Έχετε δοκιμάσει να διαγράψετε τα cookies και το cache (προσωρινή μνήμη) του Browser (περιηγητή) σας ; Αν τίποτα δεν δούλεψε τότε καλό είναι να δοκιμάσετε να καθαρίστε και το DNS.

Πως καθαρίζω το DNS ;

Πάμε: Έναρξη»Βοηθήματα»Γραμμή Εντολών και στην συνέχεια γράφουμε:

Κώδικας:
ipconfig /flushdns

Σημειώσεις

Alert ΠΡΟΣΟΧΗ Alert

Αν δεν έχετε καταλάβει τι είναι ή τι κάνει ο καθαρισμός του DNS καλύτερα μην επιχειρήσετε τις παραπάνω ενέργειες.Σας ενημερώνω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος και πως αν γίνει κάποιο λάθος είναι δικό σας.Το έχω δοκιμάσει σε διάφορα PC και δούλεψε.Αν κάνετε κάτι λάθος δεν αναγνωρίζεται καμία ευθύνη από εμένα.Το σωστό ζεϊμπέκικο χορεύεται προσπαθώντας να βγεις από θάλασσα που έχει κάτω πέτρες...


Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Sosblog.fr