“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 20/7/2018, 08:06


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Τεχνολογικές Ειδήσεις » Παρακάμπτεται η απαγόρευση του Pirate Bay στη Βρετανία
Σελίδα 1 από 1 |


avatar

H British Telecom, όπως και οι υπόλοιποι πάροχοι της Βρετανίας (TalkTalk, Sky, Virgin, O2 και Everything Everywhere), έχουν απαγορεύσει την πρόσβαση στο Pirate Bay. Η απαγόρευση αυτή όμως, σύμφωνα με εκπροσώπους των πειρατών, έχει παρακαμφθεί και οι πελάτες τη ΒΤ βρίσκουν τρόπους πρόσβασης.


Όταν οι πελάτες της ΒΤ προσπαθούσαν να μπουν στο Pirate Bay, λάμβαναν το μήνημα "Error - site blocked". Επίσης, η British Telecom έκοψε την πρόσβαση και σε proxy sites μέσω των οποίων μπορούσαν οι χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στο Pirate Bay.


Εκπρόσωπος του Βρετανικού κόμματος των Πειρατών ανέφερε στο BBC πως "μέσα σε μερικά λεπτά, νέα proxy sites γίνονταν διαθέσιμα" και εν τέλει οι χρήστες έβρισκαν διόδους πρόσβασης. Στα proxy sites, περίπου το 10% της κίνησης προέρχεται από τους πελάτες της ΒΤ, το 30% από της VirginMedia, το 15% του Sky, 6% της TalkTalk και το 3% της O2, πρόσθεσε.


Τέλος, σημείωσε πως η απαγόρευση έχει περιορίσει τις δημοκρατικές διαδικασίες και ότι επί της ουσίας επιβλήθηκε από τη μουσική βιομηχανία.


Η πρόσβαση στο Pirate Bay είχε απαγορευθεί στη Μεγάλη Βρετανία από το ανώτατο δικαστήριο τον περασμένο Απρίλιο, όταν κρίθηκε ότι ο διαβόητος torrent tracker παραβιάζει τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Τότε, οι ISPs υποχρεώθηκαν να κόψουν την πρόσβαση σε αυτό.


Πηγή: e-pcmagΜην κλαις επειδή τελείωσε, χαμογέλα γιατί συνέβη
-Dr. Seuss-
avatar
Ελπίζω να μην συμβεί και στην Ελλάδα...Το σωστό ζεϊμπέκικο χορεύεται προσπαθώντας να βγεις από θάλασσα που έχει κάτω πέτρες...
avatar
Λίγο δύσκολο το κόβω Razz Έως απίθανο μπορώ να πωΜην κλαις επειδή τελείωσε, χαμογέλα γιατί συνέβη
-Dr. Seuss-
avatar
Για την Ελλάδα ποτέ δεν είναι κάτι απίθανο !!Το σωστό ζεϊμπέκικο χορεύεται προσπαθώντας να βγεις από θάλασσα που έχει κάτω πέτρες...


Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Αποκτήστε ένα μπλογκ