“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 25/6/2018, 10:59


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.Greek Cosmos » Γενική Συζήτηση » Η απάντηση στο ανθελληνικό παραλήρημα της λαϊκής εφημερίδας Bild
Σελίδα 1 από 1 |


avatar
Τη δική τους απάντηση στο ανθελληνικό παραλήρημα της λαϊκής εφημερίδας Bild δίνουν οι συντάκτες του περιοδικού Pressing.

«Ποιος έχει δώσει το δικαίωµα σε µια εφηµερίδα που κάνει πρωτοσέλιδο τον παγκόσµιο χάρτη του στήθους να κρίνει έναν λαό που έχει δώσει τα πάντα για την Ελευθερία, τη Δηµοκρατία και την Ανεξαρτησία;», αναρωτιέται το περιοδικό.

«Μας τιµωρείτε, λοιπόν, και µας συµπεριφέρεστε µε αυτόν τον γλοιώδη τρόπο, επειδή οι Έλληνες τα τελευταία 20 χρόνια ζούσαν καλύτερα απ’ ό,τι θα έπρεπε» αναφέρουν, μεταξύ άλλων οι συντάκτες.

«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι Γερµανοί, πώς ακριβώς το θέλετε; Στα ελληνικά ''Άντε γ…'', στα γερµανικά «Ficken sich», στα ισπανικά ‘’Joder'', στα πορτογαλικά ''Foder'', στα γαλλικά ''Baiser'' ή µήπως τελικά στα αµερικάνικα για να το καταλάβει όλος ο κόσµος;

Από πότε ένα έντυπο trash, ροζ, κίτρινο, ξεφτιλισµένο και υπανάπτυκτο καθιερώνεται ως ο παγκόσµιος νταβατζής των λαών Ευρώπης, Αµερικής, Ασίας και πάει λέγοντας; Από πότε ένα έντυπο σαν την Bild, που χαρακτηρίζεται χρήσιµη στη Γερµανία ως εναλλακτικό χαρτί υγείας, έχει το δικαίωµα να κρίνει τον ελληνικό λαό, τους Έλληνες πολιτικούς και γενικά την πατρίδα µας;

Ποιος έχει δώσει το δικαίωµα σε µια εφηµερίδα που κάνει πρωτοσέλιδο τον παγκόσµιο χάρτη του στήθους (ποιες γυναίκες έχουν µεγαλύτερα στήθη και σε ποια µέρη του πλανήτη οι άντρες µπορούν να κάνουν σαφάρι για να τα ανακαλύψουν) να κρίνει έναν λαό που έχει δώσει τα πάντα για την Ελευθερία, τη Δηµοκρατία και την Ανεξαρτησία;», αναφέρει η επιστολή.

Ενώ σε άλλο σημείο τονίζει: «Πώς είναι δυνατόν µια κωλοφυλλάδα που δίνει 10.000 ευρώ για να βρεθεί η «σκανδαλιάρα» Υβόνη που το έχει σκάσει από τη φάρµα όπου ζούσε (η Υβόνη είναι αγελάδα στη Βαυαρία) να τολµά να βάζει στο στόµα της Έλληνες πολιτικούς και να επικρίνει θετικά ή αρνητικά τους Έλληνες ψηφοφόρους; Ποιος σας είπε, γλειφτρόνια και τσατσώνια της Bild, ότι έχουµε ανάγκη τα εκατοµµύρια ευρώ που µας προσφέρετε;

Είµαστε ζητιάνοι… επειδή αγοράσαµε τις Porsche Cayenne, τις BMW και τις Mercedes που έφτιαχναν οι εργάτες στη Γερµανία. Είµαστε ζητιάνοι γιατί δανειστήκαµε από τις τράπεζές σας µε ληστρικά επιτόκια. Είµαστε ζητιάνοι επειδή ποτέ δεν διεκδικήσαµε τις πολεµικές αποζηµιώσεις του Β’ Π.Π. Είµαστε ζητιάνοι γιατί αγοράσαµε το 50% των εξοπλισµών για την εθνική µας άµυνα από τη Γερµανία. Ακριβώς, γλοιώδη υποκείµενα της Bild, είµαστε ζητιάνοι και εµείς και οι Ιρλανδοί και οι Ισπανοί και οι Ιταλοί και οι Πορτογάλοι γιατί ζήσαµε πάνω από τις δυνατότητές µας… Το ξέρατε όµως, αλλά το αφήνατε όσο σας βόλευε για να ανεβαίνει το ΑΕΠ της Γερµανίας. Ξαφνικά είδατε το πρόβληµα όταν πλέον δεν µπορούσαµε να αγοράσουµε τα υπόλοιπα από τα προϊόντα της ακµάζουσας βιοµηχανίας των Γερµανών. Μας τιµωρείτε, λοιπόν, και µας συµπεριφέρεστε µε αυτόν τον γλοιώδη τρόπο, επειδή οι Έλληνες τα τελευταία 20 χρόνια ζούσαν καλύτερα απ’ ό,τι θα έπρεπε.

Αλήθεια, εκεί στο φασιστικό χαµαιτυπείο της Bild, σας έχει περάσει ποτέ από το µυαλό γιατί η Γερµανία σήµερα µπορεί να υπερηφανεύεται ότι κάνει φιλανθρωπικό έργο σε χώρες όπως η Ελλάδα;»Όταν ο Που Να Το Φανταστώ γνωρισε την Δεν Ήξερες Δεν Ρώταγες γεννήθηκε η Άγνοια....!!!!!!
avatar
«Ποιος έχει δώσει το δικαίωµα σε µια εφηµερίδα που κάνει πρωτοσέλιδο τον παγκόσµιο χάρτη του στήθους (ποιες γυναίκες έχουν µεγαλύτερα στήθη και σε ποια µέρη του πλανήτη οι άντρες µπορούν να κάνουν σαφάρι για να τα ανακαλύψουν) να κρίνει έναν λαό που έχει δώσει τα πάντα για την Ελευθερία, τη Δηµοκρατία και την Ανεξαρτησία;»

Θα έλεγα κατά κάποιον τρόπο εμείς με τον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς μας.Ωστόσο τα ηθικά όρια είναι όρια που δεν πρέπει να ξεπερνώνται.Φαίνονται οι Γερμανοί πόσο πιο κάτω ηθικά και πνευματικά είναι για να φέρονται έτσι σε άλλους λαούς.Αυτό υποδηλώνει ανωριμότητα και μη σωστή κρίση.Μόνοι τους ρίχνουν το επίπεδο τους.

«Είµαστε ζητιάνοι… επειδή αγοράσαµε τις Porsche Cayenne, τις BMW και τις Mercedes που έφτιαχναν οι εργάτες στη Γερµανία. Είµαστε ζητιάνοι γιατί δανειστήκαµε από τις τράπεζές σας µε ληστρικά επιτόκια. Είµαστε ζητιάνοι επειδή ποτέ δεν διεκδικήσαµε τις πολεµικές αποζηµιώσεις του Β’ Π.Π. Είµαστε ζητιάνοι γιατί αγοράσαµε το 50% των εξοπλισµών για την εθνική µας άµυνα από τη Γερµανία. Ακριβώς, γλοιώδη υποκείµενα της Bild, είµαστε ζητιάνοι και εµείς και οι Ιρλανδοί και οι Ισπανοί και οι Ιταλοί και οι Πορτογάλοι γιατί ζήσαµε πάνω από τις δυνατότητές µας…»

Τουλάχιστον είπαν τα πράγματα σωστά.Και συμφωνώ με το παραπάνω.Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Sosblog.fr