“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 20/6/2018, 04:33


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Τεχνολογικές Ειδήσεις » Προσθήκη κουμπιού "want" στο facebook;
Σελίδα 1 από 1 |


Μήνυμα 1ο Προσθήκη κουμπιού "want" στο facebook;
 Την / Το 2/7/2012, 13:31

avatar
Σύμφωνα με τον προγραμματιστή Tom Waddington, το Facebook δοκιμάζει την προσθήκη ενός νέου κουμπιού, του "want". Σε περίπτωση που η υλοποίησή του προχωρήσει, μετά το "like", θα είνα μάλλον το πιο δημοφιλές κουμπί στις σελίδες του κοινωνικού δικτύου.


Ο Waddington, ανέφερε στο blog του, πως εντόπισε κώδικα στο Javascript SDK του Facebook, που φανερώνει την ύπαρξη του κουμπιού "want", η ανάπτυξη του οποίου βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο.


Αυτή η προσθήκη, θα χρησίμευε στις εταιρείες, αλλά και τους χρήστες. Οι εταιρείες θα μπορούσαν να εντοπίζουν ποια προϊόντα τους είναι επιθυμητά από χρήστες και για παράδειγμα, να προσφέρουν κάποιες εκπτώσεις, ενώ οι χρήστες, θα μπορούσαν να επιλέγουν προϊόντα που θέλουν οι φίλοι τους, ώστε να τους τα προσφέρουν για δώρο.

Εκπρόσωπος του Facebook, όταν ρωτήθηκε, είπε πως διαρκώς δοκιμάζουν νέα χαρακτηριστικά, αλλά δεν έχουν να ανακοινώσουν κάτι.
____________________________________________________________________________
Αναδημοσίευση απο e-pcmag.grΜην κλαις επειδή τελείωσε, χαμογέλα γιατί συνέβη
-Dr. Seuss-


Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Δημιουργήστε ένα μπλογκ