“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 19/7/2018, 18:13


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.



Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Τεχνολογικές Ειδήσεις » Το iPhone δημιουργήθηκε από τη… «σάρκα» ενός concept iPad
Σελίδα 1 από 1 |


avatar




Αυτή η δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Samsung έχει να μας αποκαλύψει πολλά και ενδιαφέροντα! Το τελευταίο στοιχείο που έχει προκύψει προέρχεται από την κατάθεση του Scott Forstall, ο οποίος έχει τον τίτλο του Senior Vice President στο iOS και ο οποίος δήλωσε ότι η ιδέα του iPad είχε προηγηθεί του iPhone.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι το 2003 η ομάδα του είχε ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια να συλλάβει την ιδέα για ένα tablet, χωρίς πληκτρολόγιο, ενώ το 2004 άρχισαν να σκέφτονται πως θα ήθελαν να δουν κάτι διαφορετικό και στον τομέα των κινητών τηλεφώνων. Έτσι, προσπάθησαν να ενσωματώσουν την τεχνολογία με την οποία πειραματίζονταν για το tablet σε μία μικρότερη συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Ένα κομμάτι της οθόνη του concept tablet μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βλέπει κανείς τις επαφές του και να αλληλεπιδρά με αυτές με την αφή και έτσι σκέφτηκαν ότι μπορεί αυτό να γίνει ένα πλήρως λειτουργικό κινητό τηλέφωνο.

Ο Forstall δημιούργησε μια ομάδα στελεχών της Apple, η οποία ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο iPhone, αλλά έπαψε να ασχολείται με όλα τα άλλα projects προκειμένου να δοθεί όλη η έμφαση στο νέο smartphone που θα προέκυπτε.

____________________________________________________________________________

Αναδημοσίευση απο techblog.gr



Μην κλαις επειδή τελείωσε, χαμογέλα γιατί συνέβη
-Dr. Seuss-


Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Δωρεάν μπλογκ