“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 17/1/2019, 04:36


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Τεχνολογικές Ειδήσεις » Νέα άδεια χρήσης για τα Windows 8 και πιο προσιτές τιμές
Σελίδα 1 από 1 |


avatar

Μέχρι στιγμής, η πολιτική της Microsoft ως προς τις άδειες χρήσης των Windows προέβλεπε 3 εκδόσεις. Την πλήρη retail, τη retail αναβάθμισης και την OEM, που προοριζόταν για τους κατασκευαστές υπολογιστών.

Πλέον, με τα Windows 8, όσοι ιδιώτες θέλουν να φτιάξουν το δικό τους υπολογιστή και έπρεπε να αγοράσουν μια πλήρη retail άδεια, θα έχουν μία νέα επιλογή, που ονομάζεται "Personal Use License for System Builder" (PULSB).

Η Microsoft αντικαθιστά τη πλήρη retail έκδοση του λειτουργικού, με την έκδοση PULSB και δίνει τη δυνατότητα στους τελικούς χρήστες να χρησιμοποιήσουν τα Windows 8 σαν το βασικό λειτουργικό ενός PC για προσωπική χρήση, ή για εγκατάσταση ως virtual machine σε PC με άλλο λειτουργικό, όπως Windows 7, Mac OS Χ ή Linux.

Το κόστος της νέας αυτής άδειας αναμένεται αισθητά χαμηλότερο από αυτό της retail έκδοσης, ενώ γενικά χαμηλότερο κόστος αναμένεται για όλες τις εκδόσεις των Windows 8, σε σχέση με αυτό των Windows 7.

Ακόμη μία αλλαγή, έρχεται σχετικά με τους όρους της άδειας χρήσης του νέου λειτουργικού, EULA, οι οποίοι πλέον θα είναι γραμμένοι σε πιο απλή και κατανοητή γλώσσα και μάλιστα, θα περιέχει και ένα Q&A τμήμα με ερωταπαντήσεις των σημαντικότερων θεμάτων, για εύκολη καθοδήγηση και ενημέρωση των χρηστών.
____________________________________________________________________________

Αναδημοσίευση απο e-pcmag.grΜην κλαις επειδή τελείωσε, χαμογέλα γιατί συνέβη
-Dr. Seuss-


Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν forum σε punBB | Internet | Internet | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Sosblog.com/el/