“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 17/1/2019, 05:42


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Τεχνολογικές Ειδήσεις » Δωρεάν εργαλείο από τη Bitdefender για την αφαίρεση του Trojan.Ransom.IcePol
Σελίδα 1 από 1 |


avatar
Δωρεάν εργαλείο από τη Bitdefender για την αφαίρεση του Trojan.Ransom.IcePol
Η εξάπλωση των Ransomware έχει γίνει ένα σημαντικό πρόβλημα και οι ειδικοί πιστεύουν ότι η χρησιμοποίηση τους από τους επιτηδείους, μπορεί να τους αποφέρει σημαντικά κέρδη, εκμεταλλευόμενοι τον φόβο και την άγνοια των ανυποψίαστων θυμάτων τους με την καταβολή χρηματικού ποσού για την πληρωμή ψεύτικων προστίμων.

Η εταιρεία ασφάλειας Bitdefender, στην προσπάθεια της να βοηθήσει τα ανυποψίαστα θύματα του ransomware,
Trojan.Ransom.IcePol γνωστό και ως “Piracy Trojan” ή “Police Trojan”, προσφέρει ένα δωρεάν εργαλείο για την αφαίρεση του.

Το κακόβουλο λογισμικό όταν μολύνει έναν υπολογιστή, κλειδώνει την οθόνη και εμφανίζει ένα μήνυμα, φαινομενικά προερχόμενο απο μια διωκτική αρχή (συνήθως της χώρας του θύματος) κατηγορώντας το θύμα για παράνομο λογισμικό. Στη συνέχεια για να μπορέσει να ξεκλειδώσει την συσκευή προτρέπει το ανυποψίαστο θύμα του να πληρώσει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Το συγκεκριμένο ransomware έχει κάνει την εμφάνιση του σε πολλές χώρες. Το κακόβουλο λογισμικό σε αρκετές περιπτώσεις δεν είναι εύκολο να εξαλειφθεί και η βοήθεια που προσφέρει το δωρεάν εργαλείο είναι πολύ σημαντική. Ακόμα και οι χρήστες που δεν διαθέτουν προηγμένες δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορούν να το χειριστούν για να το αφαιρέσουν από το σύστημα τους.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κατεβάσουν το δωρεάν εργαλείο αφαίρεσης και να το τρέξουν σε ασφαλή λειτουργία από το λειτουργικό τους σύστημα. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και είναι σε θέση να καθαρίσει τη συσκευή σε δευτερόλεπτα.

Το κακόβουλο λογισμικό χρησιμοποιεί τον φόβο των ανθρώπων προκειμένου να τους εκμεταλλευτεί χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα και λέξεις κλειδιά. Μια από αυτές είναι η λέξη αστυνομία που υπάρχει στο μήνυμα και η παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων. Είναι κάτι το οποίο αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε αυτή την περίπτωση σε σχέση με τα προηγούμενα ransomware, που αναφέρονταν σε παράνομη κατοχή “ακαταλλήλου υλικού”.


KΑΤΕΒΑΣΤΟ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Δημιουργήστε το δικό σας δωρεάν μπλογκ