“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 17/1/2019, 04:20


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Τεχνολογικές Ειδήσεις » Η Avira θα κάνει αναβάθμιση στα προιόντα της του 2013 χωρίς χρέωση!
Σελίδα 1 από 1 |


avatar


Σήμερα, η Avira ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ανανεώσει τα μεγάλα καταναλωτικά προϊόντα της και στην έκδοση του 2013, χωρίς κανένα κόστος για τους χρήστες που χρησιμοποιούν μια πληρωμένη έκδοση των (Premium Antivirus και Internet Security).

Ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση είναι ότι η εταιρεία θέλει να βεβαιωθεί ότι οι πελάτες της έχουν επωφεληθεί από θέματα ασφαλείας.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η εταιρεία θέλει να κάνει μία δυνατή προσπάθεια στην βελτίωση της τελευταίας έκδοσης της σουίτας προστασίας της.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, η Avira θα ξεκινήσει μια διαδικασία μετάβασης από τις παλιές εκδόσεις των προϊόντων σταδιακά, πρώτα για εκείνους που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την έκδοση 2010, στις 9 Ιουλίου 2013 για όλες τις υποστηριζόμενες γλώσσες και προϊόντα.

Για εκείνους που έχουν την έκδοση του 2012, η διαδικασία θα αρχίσει στις 22 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Αυγούστου 2013.

Πηγή: www.thegreeksenergy.com

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Δημιουργήστε ένα δωρεάν μπλογκ