“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 17/1/2019, 05:00


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Τεχνολογικές Ειδήσεις » Η εφαρμογή Boomerang για το Gmail είναι τώρα διαθέσιμη για συσκευές με Android
Σελίδα 1 από 1 |


avatar


Πολλοί από εσάς ίσως να γνωρίζετε την εφαρμογή Boomerang. Είναι μία πολύ χρήσιμη επέκταση του Google Chrome που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσετε μηνύματα από το λογαριασμό σας Gmail που πρέπει να σταλούν σε μεταγενέστερο χρόνο, ακόμα κι αν δεν είστε online.Πιο γενικά η εφαρμογή μπορεί να χειριστεί τα email σας με έναν καλύτερο τρόπο.

Η ίδια εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό Android. Είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που είναι ήδη διαθέσιμο για συσκευές με iOS. Επί του παρόντος, η υπηρεσία λειτουργεί με το Gmail. Μερικά άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν την αναζήτηση Gmail για συγκεκριμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ετικέτες πρόσβασης, ενοποίηση με τις επαφές του τηλεφώνου, υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα.

Θα βρείτε την εφαρμογή εδώ εντελώς δωρεάν.

Πηγή: Hacker News, www.thegreeksenergy.com

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Δημιουργήστε το μπλογκ σας