“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 22/7/2018, 21:08


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.Greek Cosmos » Tutorials » Clipping Magic: Σβήστε το background σε μια φωτογραφία, αυτόματα!
Σελίδα 1 από 1 |


avatar
Clipping Magic: Σβήστε το background σε μια φωτογραφία, αυτόματα!
 


Εργαλεία επεξεργασίας εικόνας, όπως το photoshop, μπορούν να έχουν αποτελέσματα σχεδόν μαγικά στις φωτογραφίες μας. Αλλά, προϋποθέτουν τόσο γνώση του εκάστοτε προγράμματος, όσο και ένα υψηλό αισθητικό κριτήριο, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τώρα όμως, αν θέλουμε απλά να αφαιρέσουμε το φόντο από μια φωτογραφία, το Clipping Magic είναι μια ιστοσελίδα που μπορεί να μας το κάνει για εμάς, χωρίς εγκατάσταση, και με μερικά απλά κλικ!
Βήμα 1ο: Ανέβασμα Εικόνας

Μπαίνουμε στο www.clippingmagic.com. Για να ανεβάσουμε τη φωτογραφία που θέλουμε, αρκεί να την τραβήξουμε πάνω στο διακεκομμένο πλαίσιο.

Εναλλακτικά, κάνουμε κλικ στο Choose Picture και την επιλέγουμε από το σκληρό δίσκο.

Βήμα 2ο: Επιλογή θέματος και φόντου

Έχοντας ανεβάσει την εικόνα, τη βλέπουμε σε δύο παράθυρα. Αριστερά είναι η αρχική μαζί με τις επιλογές που θα κάνουμε, και δεξιά φαίνεται ζωντανά το τελικό αποτέλεσμα.

το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι κλικ στο κόκκινο εικονίδιο με το απαγορευτικό, και να τραβήξουμε μερικές ακανόνιστες γραμμές στο φόντο που θέλουμε να αφαιρεθεί.

Ύστερα, κάνοντας κλικ στο πράσινο εικονίδιο, κάνουμε το ίδιο σε ό,τι θέλουμε να κρατηθεί.Οι αλγόριθμοι της ιστοσελίδας κάνουν ομολογουμένως καταπληκτική δουλειά, πολύ πιο γρήγορα απ' ότι θα έκανε πχ το magnetic lasso στο Photoshop.

Βέβαια, σε μερικά σημεία θα χρειαστεί να παιδέψουμε λίγο, αναλόγως πάντα και του πόσο μεγάλη είναι η χρωματική διαφορά ανάμεσα στο φόντο και το θέμα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η διαδικασία είναι τουλάχιστον 90% πιο γρήγορη απ' ότι αν το κάναμε με το χέρι.

Βήμα 3ο: Download

Απλά κάνουμε κλικ στο Download και κατεβάζουμε την τροποποιημένη εικόνα.


http://clippingmagic.com/WHITEANGEL

Όσο πιο μακρύ είναι ένα αδιέξοδο,
τόσο πιο πολύ μοιάζει με δρόμο.
avatar
Κερδίζεις πολύ χρόνο, ειδικά αν δεν είσαι καλός χρήστης του photoshop ! Μπορώ να πω ότι έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα !Το σωστό ζεϊμπέκικο χορεύεται προσπαθώντας να βγεις από θάλασσα που έχει κάτω πέτρες...


Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν forum σε punBB | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Sosblog