“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 20/7/2018, 07:50


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.Greek Cosmos » Tutorials » Ζητείται...ευτυχία!!!
Σελίδα 1 από 1 |


Μήνυμα 1ο Ζητείται...ευτυχία!!!
 Την / Το 22/7/2013, 02:56

avatar
 Ακούω συγγενείς, φίλους, γνωστούς να λένε ότι θέλουν να είναι για πάντα ευτυχισμένοι... Και χαίρομαι, μέχρις ότου ακούσω την συνέχεια... "Θέλω να γίνω μεγάλος επιστήμονας!", "Θέλω να έχω πολλά λεφτά και μια όμορφη γυναίκα!", θέλω, θέλω, θέλω, θέλω.... Κάθομαι τότε και σκέφτομαι:" Η ευτυχία είναι ένα συναίσθημα, που σε κάνει να πετάς, σε κάνει χαρούμενο, σε κάνει να βλέπεις τα πάντα όμορφα. Πώς γίνεται λοιπόν αυτά, τα υλικά, τα αναλώσιμα, να μπορούν να φέρουν την ευτυχία;
  Φίλοι μου η αληθινή ευτυχία δεν υπάρχει, ούτε στο χρήμα, ούτε σε άλλα υλικά. Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται μέσα στη γαλήνη του πνεύματος και της καρδιάς μας. Ευτυχία δεν είναι τα ακριβά ρούχα και παπούτσια, η κοινωνική καταξίωση και η δόξα... Ευτυχία είναι η πεποίθηση ότι μας αγαπούν! 
  Η ευτυχία έχει φορά προς τα μέσα και όχι προς τα έξω, έτσι δεν εξαρτάται απ’ αυτό που έχουμε αλλά απ’ αυτό που είμαστε. Εμείς δυστυχώς επικεντρωνόμαστε μόνο στο "έχειν", ξεχνώντας το ποιοι πραγματικά είμαστε... Για μένα προσωπικά η ευτυχία κρύβεται σε ένα χαμόγελο ενός ανθρώπου που αγαπώ, σε μια καλή του κουβέντα, σε μια παρέα με άτομα φιλικά, σε έναν απογευματινό περίπατο, στον ήχο των κυμάτων της θάλασσας, στη "βουτιά" του ήλιου στα γαλάζια της νερά, όταν αυτός δύει, ΠΑΝΤΟΥ... Σε όσους τα έχω πει αυτά με κοιτάνε με έκπληξη και μου λένε:" Καλά η Ε Υ Τ Υ Χ Ι Α πώς γίνεται να βρίσκεται σε όλα αυτά τα απλά, τα καθημερινά, τα μικρά πράγματα;" Κι όμως φίλοι μου, αποκτήστε ακριβά ρούχα, θα μπορέσετε να ζήσετε σε περιβάλλον με φθόνο και κακία; Αποκτήστε καταξίωση και δόξα, θα μπορέσετε να ζήσετε στη μοναξιά; Μάλλον όχι... Και αν μπορέσετε, ο χρόνος σας θα είναι περιορισμένος... Μετά θα αρχίζετε να αποζητάτε τη συντροφικότητα, τη φιλία την αγάπη!
  Φίλοι μου, τα θεμέλια της ευτυχίας σε αυτήν τη ζωή είναι: κάτι να αγαπάς και κάτι να ελπίζεις... Όποιος αγαπά και όποιος ελπίζει, μπορεί να ευτυχίσει! Έχει όλες τις προϋποθέσεις... Αν δεν τα έχεις αυτά, προσπάθησε να τα αποκτήσεις. Άνοιξε την καρδιά σου, χαμογέλα, Αγάπησε! Αν πάλι τα έχεις, και είσαι ευτυχισμένος, μη σταματάς να προσπαθείς και να δίνεις, γιατί η ευτυχία δεν είναι ένας σταθμός στον οποίο φτάνεις, αλλά ένας τρόπος να ταξιδεύεις, ένας τρόπος ζωής!


Από το: http://pes-to-kai-etsi.blogspot.gr/

Μήνυμα 2ο Απ: Ζητείται...ευτυχία!!!
 Την / Το 22/7/2013, 08:30

avatarΌταν ο Που Να Το Φανταστώ γνωρισε την Δεν Ήξερες Δεν Ρώταγες γεννήθηκε η Άγνοια....!!!!!!

Μήνυμα 3ο Απ: Ζητείται...ευτυχία!!!
 Την / Το 22/7/2013, 23:14

avatar
Ευτυχία είναι...για τον καθενα και για ολους......................

 
Ευτυχία είναι το μαγιάτικο στεφάνι στο εξώφυλλο.


- Ευτυχία είναι η αγάπη που δε κάνει τον κύκλο της.


-Είναι να ζεις με ότι σε γεμίζει, να ανακαλύπτεις πράγματα και να χαμογελάς με αυτά που μαθαίνεις.


-Ευτυχία είναι όταν οι λέξεις φαντάζουν πολύ λίγες μπροστά στην αφθονία της καθημερινότητας που έχεις να αποδώσεις.


- Να ζεις το τώρα με όση αγάπη έχεις μέσα σου. Ευτυχία σημαίνει μία δροσοσταλίδα πάχνης σε άνυδρο τόπο, που σπάει στο πρώτο ηλιοφάνι.


-Είναι τ’ αγόρι μου το όμορφο μετά από μάπα μέρα.


-Ευτυχία είναι όταν η ψυχή δεν σταματάει να χαμογελάει.


-Είναι η ευκαιρία που σου δόθηκε για το "ταξίδι" κι όχι ο "προορισμός.''.


-Ευτυχία είναι, που με έκανες να γελάω πέρα και πάνω από τις στιγμές και έτσι επιβεβαίωσες την ύπαρξή μου.

-Ευτυχία είναι να βλέπω γύρω μου φίλους να αγκαλιάζονται, ζευγάρια να φιλιούνται, μωρά να κουνάνε τα χεράκια τους χαμογελώντας στους περαστικούς.


-Ευτυχία είναι ο Χάρης.

-Ευτυχία είναι να περνάς χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.


-Να κάνεις ότι αποφασίζεις, η δύναμη να οδηγείς εσύ την προσωπικότητα σου.

-Ευτυχία είναι η δημιουργία, η προσφορά σε όσους με χρειάζονται, το χαμόγελο του παιδιού μου.


-Ευτυχία είναι να είναι Κυριακή βράδυ και να σε περιμένουν στο σαλόνι παλέτες, πινέλα, χρώματα, ένας λευκός καμβάς κι ο Tom Waits να σου τραγουδά. (κι η Δευτέρα να είναι αργία!). 

 
-Ευτυχία είναι να επιστρέφεις στη Θεσσαλονίκη και να σε χτυπάει το αεράκι από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

-Ευτυχία είναι να μπορείς ακόμη να κλάψεις όπως όταν ήσουνα παιδί.

-Να μπορείς να βλέπεις όμορφα όνειρα στον ύπνο σου.


-Ευτυχία είναι 'Ανοιξη, να έχει πρασινίσει και λουλουδιάσει ο τόπος και κάτω από έναν δροσερό, γαλάζιο ουρανό, το ηλιόλουστο αεράκι να ανακατεύει τα μαλλιά της Φαίδρας που τρέχει ολογέλαστη προς την αγκαλιά μου.

-Ευτυχία είναι ...το χαμόγελό της.

-Να ξερνάς το θάνατο ενός αγαπημένου σου προσώπου πάνω στο ξύλινο πάτωμα μιας αίθουσας χορού, και όλοι να καταλαβαίνουν το γιατί.

-Ευτυχία είναι να σου χαμογελάει το ξημέρωμα ένα πλάσμα που ήρθε στον κόσμο πριν τριάντα ημέρες.

-Ευτυχία είναι μια καλή φίλη, από τον στρατό – Θανάση τον έλεγαν τότε.

-Ευτυχία είναι να είσαι ικανός σωματικά και ψυχικά, να δώσεις και να πάρεις αγάπη.

-Να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου. Να μυρίζεις στο δρόμο την Άνοιξη, να βλέπεις ανθρώπους να αγκαλιάζονται, παιδιά να παίζουν μπουγέλο, να αισθάνεσαι τον ήλιο να σου καίει το πρόσωπο, να έχεις το χρόνο να απολαύσεις μία ολόκληρη μέρα στο πάρκο με παρέα κι όλα αυτά να σου σκαν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και να σκέφτεσαι "τελικά όλα θα πάνε καλά" , να αγαπάς, να συγχωρείς, να εκτιμάς και να γελάς.

-Ευτυχία είναι ο έρωτας.

-Τα φρεσκοαγορασμένα βιβλία που χρειάζονται χαρτοκόπτη για να ξεχωρίσουν οι σελίδες τους. Ακόμη καλύτερα, αυτά τα δύο συνδυασμένα.

-Ευτυχία είναι εκείνες οι στιγμές που χαμογελάς, χωρίς να έχεις καταλάβει γιατί και πως, είναι οι στιγμές που νιώθεις σαν παιδί και οι φορές που ανακαλύπτεις ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι εκεί έξω.

-Ευτυχία είναι να βλέπεις το χαμόγελο στα μάτια αυτών που αγαπάς.

-Ευτυχία είναι οι αρμονικές σχέσεις -εργασία, φίλοι, οικογένεια, σύντροφος, κόσμος- όπου εκπληρώνω το δυναμικό μου, απολαμβάνω την αίσθηση ότι προσφέρω, αγαπάω και αγαπιέμαι.

-Ευτυχία είναι μία εκδρομή στο βουνό. Θα πρέπει να προετοιμαστείς με τον κατάλληλο εξοπλισμό, να γνωρίζεις ότι μπορεί να κινδυνεύσεις, να βρεις το σωστό μονοπάτι και αν ο καιρός το επιτρέψει μπροστά σου θα ξεδιπλωθεί μία υπέροχη θέα.

-Ευτυχία είναι το καλό σεξ κάθε μέρα ως τα βαθιά γεράματα.

-Ευτυχία είναι να βλέπεις τον ήλιο κατάματα, να τυφλώνεσαι, να καίγεσαι και να συνεχίζεις να ψάχνεις αχτίδες, να θες να τις μετρήσεις όλες, μία προς μία, ποια καίει περισσότερο να βρίσκεις τη μία, τη ξεχωριστή, αυτήν που κατάφερε να πυρακτώσει το είναι σου.

-Ευτυχία είναι, κάτι μικρό που ζει μέσα σε μια κουταλιά παγωτό σοκολάτα, σ' ένα υγρό μακρόσυρτο φιλί, και  στο «Iwillneverbeuntrue» των Doors, σε bluesversion. Και απεχθάνεται  τα βαθυστόχαστα.

-Ευτυχία είναι να κάνεις αυτό που θες και να το υποστηρίζεις.

-Ευτυχία είναι το ταξίδι.


Η ευτυχία είν΄ αυτό
        Πια το τρένο απο δω δεν περνά
μα στο ρολόι ανάποδα ο δείχτης γυρίζει
και τα φώτα των φρένων ανάβουν εκεί
βαθιά μες τη νύχτα μια σειρήνα σφυρίζει

Δευτερόλεπτα πριν, χρόνια μετά
Ξαφνικά είμαστε μόνοι σε μια άγνωστη ερημιά
μια φωτεινή επιγραφή
εδώ χάθηκε κάποτε του μύθου η κλωστή...

Ό,τι ζήσαμε πια είναι σχήμα κλειστό
Ό,τι χτίζουμε σκορπάει στον άνεμο
Έτσι είναι γραφτό η ευτυχία είναι αυτό
που περιμένουμε να `ρθει

Μα κάτι ζωντανούς μας κρατά
κι είναι μόνο ένα βήμα, ένα βήμα πιο πέρα
που ο αέρας της πόλης αλλάζει ξανά
τα χιόνια λιώνουν γιορτάζει η μέρα

Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί
και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί
δεν είν’ το τέλος και η καταστροφή
η ευτυχία είναι αυτό
που περιμένουμε να `ρθει

Ό,τι ζήσαμε πια είναι σχήμα κλειστό
Ό,τι χτίζουμε σκορπάει στον άνεμο
Μα άσε ένα φως ανοιχτό η ευτυχία είναι αυτό
που περιμένουμε να `ρθει

Τα μαλλιά σου όπως λύνεις μωρό μου μπορεί
και το αίνιγμα του κόσμου να λυθεί
ένα αόρατο χέρι μας οδηγεί
η ευτυχία είναι αυτό
που περιμένουμε να `ρθει
WHITEANGEL

Όσο πιο μακρύ είναι ένα αδιέξοδο,
τόσο πιο πολύ μοιάζει με δρόμο.

Μήνυμα 4ο Απ: Ζητείται...ευτυχία!!!
 Την / Το 23/7/2013, 09:51

avatar
εχουν γραφτει παρα πολλα για την ευτυχια τι ειναι πως αποκτιεται και τα διαβαζουμε ολοι με μανια και προσπαθουμε να τα κανουμε πραξη.......ο καθενας μας την βλεπει αλλου....στην δουλεια στα χρηματα στον ανθρωπο που εχουμε διπλα μας στην υγεια στα λεφτα την εχουμε κανει την χαμενη ατλαντιδα και εμεις αυτοι που ψαχνουμε να την βρουμε ......και γεμιζουμε με αγχος..''πρεπει να γινω ευτυχισμενος'' και αν τα αποκτησουμε ολα αυτα?θα ειμαστε ευτυχισμενοι?και αν ειμαστε μολις σπασει ενας κρικος και χαθει κατι θα γινουμε δυστυχησμενοι?εγω δεν θελω να εχω ευθραυστη ευτυχια....που κινδυνευει να σπασει καθε λεπτο θελω να ειναι απο γερο υλικο ανεξαντλητο....απο ψυχη....και αυτο πιστευω οτι η ευτυχια γεννηθηκε μαζι με την ψυχη μας ........Δεν ξερω να πω τροπους και τεχνικες για να γινει καποιος ευτυχισμενος αλλα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι η ευτυχια υπαρχει μεσα μας γεννηθηκε μαζι μας....ειναι διπλα μας σε ολες μας τις στιγμες ακομη και σε αυτες που ποναμε στην στεναχωρια και η ζωη μας ειναι γεματη απο τετοιες στιγμες......δεν μου χαριστηκε τιποτα απλοχερα η ζωη μου ειχε και εχει δυσκολιες ολοι μας βλεπουμε την καθε μερα σαν ενα αγωνα γεματη καλες και κακες στιγμες αυτη ειναι μια γεματη ζωη...και το να ζεις μια γεματη ζωη ειναι ευτυχια....Με την ομορφια της και την ασχημια της με τις χαρες της και τις λυπες της την αγαπω την ζωη μου και την βλεπω υπεροχη! Και είμαι ευτυχισμενη που την εχω!


και κατι αστειο που θα σκασω αν δεν το πω....ποιος ειναι ο Χαρης που ειναι ευτυχια θελω κι εγω ενανRazz Razz Όταν ο Που Να Το Φανταστώ γνωρισε την Δεν Ήξερες Δεν Ρώταγες γεννήθηκε η Άγνοια....!!!!!!

Μήνυμα 5ο Απ: Ζητείται...ευτυχία!!!
 Την / Το 23/7/2013, 15:40

avatar
ποιος ειναι ο Χαρης που ειναι ευτυχια

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

ενταξει χωρις πλακα .................Χαρης ειναι το προσωπο που σε κανει να νιωθεις ευτυχισμενη

σου ευχομαι να βρεις ενα ΧαρηWHITEANGEL

Όσο πιο μακρύ είναι ένα αδιέξοδο,
τόσο πιο πολύ μοιάζει με δρόμο.


Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Sosblog.fr