“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 19/7/2018, 18:30


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Τεχνολογικές Ειδήσεις » Multi-platform malware, Θα σου καταστρέψω το σύστημα ό,τι λειτουργικό και αν έχεις…
Σελίδα 1 από 1 |


avatar
Τα πράγματα στην αντιμετώπιση των κακόβουλων προγραμμάτων δυσκολεύουν, καθώς η F-Secure ανακάλυψε ένα κακόβουλο λογισμικό που έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει το λειτουργικό σύστημα που τρέχει το σύστημά σου και να εξαπολύει το κατάλληλο trojan για να κάνει τη ζημιά.

Το multi platform backdoor πρόγραμμα βρέθηκε σε ένα site Μεταφορών της Κολομβίας, όπου έγινε γνωστό ότι χρησιμοποιείται ένα αρχείο της μορφής JAR (Java δηλαδή), προκειμένου να γίνει γνωστό εάν ο χρήστης έχει Windows, Mac OS ή Linux, προτού να κατεβάσει το ανάλογο πακέτο κακόβουλων αρχείων για το αντίστοιχο λειτουργικό. Το κακόβουλο λογισμικό είναι προγραμματισμένο να συνδέεται με έναν server, από όπου κατεβάζει και άλλο υλικό.

Είναι εξαιρετικά σπάνιο να συναντάμε κακόβουλο λογισμικό που επηρεάζει τρία συστήματα μαζί, επομένως προσοχή. Οι … Decepticons κρύβονται εκεί έξω (θυμάσαι τους Transformers;)

___________________________________________________________________________

Αναδημοσίευση απο techblog.grΜην κλαις επειδή τελείωσε, χαμογέλα γιατί συνέβη
-Dr. Seuss-
avatar
Δεν τρέχει τίποτα σοβαρό ! Τέτοια if χρησιμοποιώ συνέχεια στον προγραμματισμό σελίδων. Αρκετά έξυπνο θα έλεγα και πλέον θα πρέπει να προσέχουν και οι χρήστες Linux.Το σωστό ζεϊμπέκικο χορεύεται προσπαθώντας να βγεις από θάλασσα που έχει κάτω πέτρες...


Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

phpBB2 forum με ForumGreek | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Δημιουργήστε ένα μπλογκ