“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 17/1/2019, 04:57


Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Τεχνολογικές Ειδήσεις » Βελτιώσεις στη σελίδα των μηνυμάτων στο Facebook
Σελίδα 1 από 1 |


avatar

Το Facebook ανακοίνωσε πως η σελίδα των μηνυμάτων αλλάζει και θα αποκτήσει διπλό πάνελ, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν ευκολότερη επισκόπηση των μηνυμάτων τους.


Στο νέο layout, θα υπάρχει στο αριστερό μέρος της οθόνης η λίστα με τα πιο πρόσφατα μυνήματα, ενώ στο δεξί, θα υπάρχει η περιοχή ανάγνωσης της στιχομυθίας των μηνυμάτων του προσώπου στο οποίο ανήκει το επιλεγμένο μήνυμα.


Το update αυτό ξεκίνησε να υλοποιείται και θα επεκταθεί σταδιακά τις ερχόμενες εβδομάδες σε όλους τους χρήστες του Facebook. Επιπρόσθετα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίζουν τα μηνύματά τους με πολλαπλές φωτό και emoticons.


Εκτός από τις "οπτικές" βελτιώσεις, το update εμπεριέχει και βελτιώσεις στις αναζητήσεις των μηνυμάτων, χρησιμοποιώντας πλέον ως λέξεις-κλειδί, το όνομα του αποστολέα ή μεμονωμένες λέξεις.
___________________________________________________________________________

Αναδημοσίευση απο e-pcmag.grΜην κλαις επειδή τελείωσε, χαμογέλα γιατί συνέβη
-Dr. Seuss-
avatar
Πφφφφ..! Τώρα που δεν είναι μονωπόλιο ξεκίνησε τις μεγάλες αναβαθμίσεις ;Το σωστό ζεϊμπέκικο χορεύεται προσπαθώντας να βγεις από θάλασσα που έχει κάτω πέτρες...


Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

phpBB2 forum με ForumGreek | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Δημιουργήστε ένα μπλογκ