“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 15/11/2024, 06:43

Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.

Greek Cosmos » Γενική Συζήτηση » Δείτε πώς θα γίνουν τα τσιγάρα σε λίγους μήνες…
Σελίδα 1 από 1 |

efhkal

Δείτε πώς θα γίνουν τα τσιγάρα σε λίγους μήνες… Tsigara1

Αυξήσανε την τιμή, ο Έλληνας ακόμα καπνίζει. Ξανά αυξήσανε την τιμή, ο Έλληνας ακόμα καπνίζει.
Το απαγόρεψαν σε κλειστούς χώρους αυξάνοντας πάλι την τιμή, κι ο Έλληνας το βιολί του. Για να σε δω τώρα Έλληνα με το νέο πακέτο που θα κυκλοφορήσει σύντομα....θα το αντέξεις;

Δείτε πώς θα γίνουν τα τσιγάρα σε λίγους μήνες… Tsigara684x10242

πηγη:tsekouratoi

G_SkyKnight

Δεν καπνίζω και δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω..!

gpasxalis

Ούτε εγώ καπνίζω... αντικαπνιστής απο καιρό!

G_SkyKnight

Ωραία πακέτα πάντως... Αλλά και πάλι πολλοί είναι αυτοί που θα το κρατήσουν..!

gpasxalis

Δεν νομίζω να δίνουν σημασία... θα καταντίσουν ανέκδοτα όπως τα σημερινά πακέτα.... με τις επιγραφές...

efhkal

επειδη και εγω καπνιζα και το εκοψα......αν δεν το θελεις δεν το κοβεις.......ολα ειναι στο μυαλο......

G_SkyKnight

Πραγματικά.Και κάτι φτηνές δικαιολογίες με εκνευρίζουν πολύ...

efhkal

λογικα ως προς το οτι και καλα δεν μπορουν καποιοι να το κοψουν λεγοντας στον εαυτο τους διαφορες δικαιολογιες........ελεγα και εγω.....οτι εχω νευρα οτι πηρα κιλα οτι να ναι αμα δεν θες.....δεν θες τελος....οτι φοτο και να δεις......

G_SkyKnight

Ναι γι'αυτό μιλούσα... Κάτι δεν μπορώ, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου κτλ... Ίσως να φταίει το ότι δεν καπνίζω και δεν το θέλω...

gpasxalis

Συμφωνώ μαζί σου τοτε

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις