“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 15/11/2024, 10:39

Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.

Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Αθλητικά » ΗΡΘΑΜΕ, ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ! ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
Σελίδα 1 από 1 |

whiteangel

ΗΡΘΑΜΕ, ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ! ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

ΗΡΘΑΜΕ, ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ! ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1  58875715050897797391

Η φετινή Super League έχει ουσιαστικά από σήμερα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και αυτός είναι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ο Ολυμπιακός, μετά το διπλό τίτλου που πήραν οι ερυθρόλευκοι στο ΟΑΚΑ και τη νίκη τους επί του ΠΟΑ με 0-1, σε ένα ματς που δεν τελείωσε ποτέ και στα χαρτιά θα γράφει... 0-3!

Στα «θέλω» του Ολυμπιακού ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τους ερυθρόλευκους να πάιζουν ένα παιχνίδι υπομονής και αντεπιθέσεων, έχοντας την μεγάλη φάση με τον Μακούν στο 2’, και τους "πράσινους"... που "καίγονταν" για τη νίκη να μην έχουν τρόπο να απειλήσουν κάνοντας εύκολα λάθη, χωρίς κίνηση με ή χωρίς την μπάλα και μη φτάνοντας ούτε στιγμή κοντά στην εστία του Μέγιερι.

Ο Ολυμπιακός σχεδόν αλάνθαστος με την τριπλέτα των χαφ να κλείνει τους χώρους και να έχει αλληλοκάλυψη για... σεμινάριο «κλείδωσε» το μηδέν και προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τον Μιραλάς που έκανε ότι ήθελε ανά διαστήματα την άμυνα του ΠΟΑ.

Μετά τη διακοπή του ημιχρόνου, και όταν αποφασίστηκε να ξαναρχίσει το παιχνίδι μετά τα επεισόδια που εξελίχθηκαν, ο ΠΟΑ μπήκε πιο δυνατά, πίεσε ένα πεντάλεπτο αλλά... ο Ολυμπιακός πανηγύρισε γκολ μέσα στο ΟΑΚΑ στο 51΄ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Αμπντούν ο οποίος έγραψε το 0-1, έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν αλλά με ανοθόρδοξο τρόπο (γιόμες προς το κεφάλι του… Ζέκα) και φαινόταν ότι όσα ημίχρονα και αν έπαιζαν οι "αιώνιοι" ο ΠΟΑ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μπροστά στην ανωτερότητα του Θρύλου! Τελικά στο 81’ μετά τη νέα επίθεση οπαδών κατά των ΜΑΤ το παιχνίδι διεκόπη οριστικά, με τον Ολυμπιακό να «καθαρίζει» την υπόθεση τίτλος μέσα στη Καλογρέζα!

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός:
Καρνέζης, Σαριέγκι, Καντέ, Βιτόλο (57' Καραγκούνης), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Ζέκα (75' Τοτσέ), Μαρίνος (46' Βύντρα), Σιμάο, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος

Ολυμπιακός: Μ
έγιερι, Μοντέστο (75' Μαρκάνο), Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Καζίμ (62' Τζιμπούρ), Μακούν, Αμπντούν, Μιραλάς

ΠΗΓΗ

ΗΡΘΑΜΕ, ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ! ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1  Charcoal1

Mpompiras

Οταν λεω εγώ οτι εκει στην Αθηνα τα έχουνε χαμένα δεν με ακουει κανεις.....για ένα παιχνιδι και τόση φασαρια....ε τουλάχιστον....αν δεν μπορούνε....ας κλείσουνε το πρωτάθλημα.....Να παίζουνε εκει κατω στην χαβούζα μονη τους και εμεις εδω στην Σαλονικη μονη μας....αυτα βλέπουν στο εξωτερικο και γελανε μαζι μας....αντι να κοιτανε την πολιτική κοιτανε αν κερδισουν....αρκετα εγραψα....τα συλλυπητήρια μου κύριε Πιλάβιε...

gpasxalis

Εγώ απλά θα πώ οτι αυτό το ματσ ήταν ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο... μπορείς να χαρείς όσο θέλεις για την νίκη του ολυμπιακού αλλα δεν τιμά καμία απο τις δύο ομάδες... ούτε εσείς παίξατε καλά... απο κάτι τέτοια καταλαβαίνω πόσο μικρόμυαλοι είστε οι γαύροι....

Mpompiras

Μετα τα χθεσινα πιστευω δεν έχει καμία σημασία το αγωνιστικό κομμάτι.....όσο το οπαδικό (ο Θεος να το κάνει) κομμάτι.....απλα πρεπει να καταλάβουν ολοι οτι είναι ενα απλό παιχνιδι....παιζεις καλα κερδιζεις δεν παίζει καλα χάνεις....το θέμα ειναι οτι οταν το πρωτάθλημα βρωμάει απο την αρχή δεν πρέπει καν στον κόπο να μπαίνει ο κάθε οπαδος να κάτσει να το δεί....και μιλάω για τα στημενα....αλλα και μιλάω σαν ουδετερος φιλαθλος.....ειναι γελιοτητες και τα χθεσινα....και οσα εγιναν στο Καραΐσκάκη

efhkal

αυτο που με απογοητευσε χθες δεν ηταν η ηττα απο το γαυρο.....ηταν η καταντια της δικης μου ομαδας οπως την καταντησανε βγενοπουλεοι και πατεριδες......θα με πειραζε η ηττα απο μια ομαδα αν η δικη μου πατουσε γερα και εχανε.....μεγαλητερη απογοητευση για αυτους που θελουν να λεγοντε οπαδοι της ομαδας και οργανωμενοι......ας λεγοντε οπως γουσταρουν...παναθηναικοι δεν αξιζει να λεγοντε....οσο για τον ολυμπιακο?θα τον θεωρουσα καλη ομαδα αν με τον παναθηναικο που επαιζε χθες κερδιζε 7-0 το 1-0 δεν μου λεει κατι απο μια ομαδα διορισμενο πρωταθλητη....αυτααα.......καλο πρωταθλημα....

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις