“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 15/11/2024, 06:35

Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.

Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Γενικές » Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Κρατώ την ψυχραιμία μου για τη στάση πληρωμών
Σελίδα 1 από 1 |

Mpompiras

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Κρατώ την ψυχραιμία μου για τη στάση πληρωμών F888eb9a02483c3d2eaa114b89707ee2_M

Απλήρωτοι όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί της παραμένει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που συμμετέχει στη σειρά Βασιλιάδες.
«Βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο, στη στάση πληρωμών. Προσωπικά, προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου, μια και έχω συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με το στούντιο ΑΤΑ, το οποίο υπήρξε από τα πλέον αξιόπιστα στις καλές εποχές», ανέφερε.
«Το ίδιο υποφέρουν και αυτοί, γιατί δεν πρόκειται για ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για το αν σου οφείλουν ή όχι. Αντιθέτως είναι ευαίσθητοι και αξιοπρεπείς», δήλωσε στο περιοδικό Τηλέραμα η ηθοποιός.

ΠΗΓΗ: mediagate

efhkal

Γιατι αυτοι να ειναι διαφορετικα.....απληρωτοι οπως οι περισσοτεροι....

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις