Μήνυμα 1ο Καβουροπάτι
22/6/2012, 23:40
Μη μου πείτε ότι ποτέ δεν θα θέλατε να δοκιμάσετε ένα καβουροπάτι !
Τώρα η ευκαιρία σας είναι εδώ...
• 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σέλινο
• 4-6 κουταλιές της σούπας φυτικό έλαιο
• 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
• 1 κιλό κατεψυγμένα crabmeat απομίμηση, ξεπαγώσει και ψιλοκομμένα με έναν επεξεργαστή τροφίμων
• 3/4 φλιτζανιού παξιμάδι
• 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Ντιζόν
• 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα (προσθέστε άλλο ένα φλιτζάνι για μια σάλτσα)
• 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
• Αλάτι και πιπέρι
• 3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ (για σάλτσα)
Τοποθετήστε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και το σέλινο σε μια κατσαρόλα ή τηγάνι. Σοτάρουμε σε 1 κουταλιά της σούπας λάδι.
Προσθέστε το θυμάρι. Μειώστε τη θερμοκρασία και μαγειρέψτε απαλά μέχρι τα κρεμμύδια να εμφανίζονται καθαρά (με διαφάνεια). Αποφύγετε την αμαύρωση ή η καύση τους.
Ανακατέψτε μαζί τον κάβουρα, τα σοταρισμένα κρεμμύδια και το σέλινο, τη φρυγανιά, τη μουστάρδα Dijon, τη μαγιονέζα, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ. Ανακατέψτε καλά μέχρι όλα τα συστατικά να συνδυαστούν πλήρως.
Δημιουργείστε Μπουρεκάκια από το μείγμα. Κάντε κυκλικά μπουρεκάκια τα σχήματα των οποίων θα τα πετύχετε χρησιμοποιώντας ένα καλούπι ή τα χέρια σας. Χτυπήστε ελαφρά τις επίπεδες ή χρησιμοποιήστε το πίσω μέρος από ένα πιρούνι.
Πάμε στην κατσαρόλα. Ζεσταίνουμε 3 κουταλιές της σούπας λάδι. Μαγειρέψτε τα μπουρέκια σε παρτίδες από 2 έως 3 κάθε φορά. Μαγειρέψτε κάθε ένα από τα μπουρεκάκια 2 λεπτά από κάθε πλευρά, ή έως ότου τα μπιφτέκια έχουν ροδίσει. Συνεχίστε να προσθέτετε λάδι για τις επόμενες παρτίδες, όπως απαιτείται.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 º C/400 º F. Προσθέστε τα τηγανιτά Krabby Μπουρεκάκια στο φούρνο και ψήστε για 10 λεπτά.
Βγάλτε τα και σερβίρετε. Σερβίρετε με ένα μείγμα που αποτελείται από 1 φλιτζάνι μαγιονέζα και 3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ μαζί ή σερβίρετε τη μαγιονέζα και την κέτσαπ ξεχωριστά.
https://www.youtube.com/watch?v=UjlzE6U7p9k&feature=player_embedded
Τα Krabby Μπουρεκάκια μπορείτε να τα διατηρείτε ζεστά σε ένα ζεστό φούρνο για 30 λεπτά. Εναλλακτικά, τοποθετήστε το στο ψυγείο και αναθέρμανετέ τα από το ψήσιμο κατά το χρόνο που τα σερβίρετε.
• Τηγάνι ή κατσαρόλα
• Σπάτουλα
• Μεγάλο μπολ
• Κουτάλι ανάμιξης
• Ταψί, επενδεδυμένα με λαδόκολλα ή λαδωμένο
• πιατέλα
Τώρα η ευκαιρία σας είναι εδώ...
Συστατικά
• 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σέλινο
• 4-6 κουταλιές της σούπας φυτικό έλαιο
• 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
• 1 κιλό κατεψυγμένα crabmeat απομίμηση, ξεπαγώσει και ψιλοκομμένα με έναν επεξεργαστή τροφίμων
• 3/4 φλιτζανιού παξιμάδι
• 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Ντιζόν
• 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα (προσθέστε άλλο ένα φλιτζάνι για μια σάλτσα)
• 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
• Αλάτι και πιπέρι
• 3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ (για σάλτσα)
Οδηγίες
Τοποθετήστε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και το σέλινο σε μια κατσαρόλα ή τηγάνι. Σοτάρουμε σε 1 κουταλιά της σούπας λάδι.
Προσθέστε το θυμάρι. Μειώστε τη θερμοκρασία και μαγειρέψτε απαλά μέχρι τα κρεμμύδια να εμφανίζονται καθαρά (με διαφάνεια). Αποφύγετε την αμαύρωση ή η καύση τους.
Ανακατέψτε μαζί τον κάβουρα, τα σοταρισμένα κρεμμύδια και το σέλινο, τη φρυγανιά, τη μουστάρδα Dijon, τη μαγιονέζα, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ. Ανακατέψτε καλά μέχρι όλα τα συστατικά να συνδυαστούν πλήρως.
Δημιουργείστε Μπουρεκάκια από το μείγμα. Κάντε κυκλικά μπουρεκάκια τα σχήματα των οποίων θα τα πετύχετε χρησιμοποιώντας ένα καλούπι ή τα χέρια σας. Χτυπήστε ελαφρά τις επίπεδες ή χρησιμοποιήστε το πίσω μέρος από ένα πιρούνι.
Πάμε στην κατσαρόλα. Ζεσταίνουμε 3 κουταλιές της σούπας λάδι. Μαγειρέψτε τα μπουρέκια σε παρτίδες από 2 έως 3 κάθε φορά. Μαγειρέψτε κάθε ένα από τα μπουρεκάκια 2 λεπτά από κάθε πλευρά, ή έως ότου τα μπιφτέκια έχουν ροδίσει. Συνεχίστε να προσθέτετε λάδι για τις επόμενες παρτίδες, όπως απαιτείται.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 º C/400 º F. Προσθέστε τα τηγανιτά Krabby Μπουρεκάκια στο φούρνο και ψήστε για 10 λεπτά.
Βγάλτε τα και σερβίρετε. Σερβίρετε με ένα μείγμα που αποτελείται από 1 φλιτζάνι μαγιονέζα και 3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ μαζί ή σερβίρετε τη μαγιονέζα και την κέτσαπ ξεχωριστά.
Video
https://www.youtube.com/watch?v=UjlzE6U7p9k&feature=player_embedded
Συμβουλές
Τα Krabby Μπουρεκάκια μπορείτε να τα διατηρείτε ζεστά σε ένα ζεστό φούρνο για 30 λεπτά. Εναλλακτικά, τοποθετήστε το στο ψυγείο και αναθέρμανετέ τα από το ψήσιμο κατά το χρόνο που τα σερβίρετε.
Πράγματα που θα χρειαστείτε
• Τηγάνι ή κατσαρόλα
• Σπάτουλα
• Μεγάλο μπολ
• Κουτάλι ανάμιξης
• Ταψί, επενδεδυμένα με λαδόκολλα ή λαδωμένο
• πιατέλα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fastrider2006 στις 23/6/2012, 14:33, 1 φορά