“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 15/11/2024, 09:40

Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.

Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Αθλητικά » Κλείδωσε το αργυρό μετάλλιο ο Κοντίδης
Σελίδα 1 από 1 |

Mpompiras

Ο Παύλος Κοντίδης κλείδωσε το αργυρό μετάλλιο, ύστερα από την ολοκλήρωση της 10ης Ιστιοδρομίας στην κατηγορία Λέιζερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Κλείδωσε το αργυρό μετάλλιο ο Κοντίδης Kontides_3_640x12

Αυτό είναι και το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου στα χρονικά των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Παύλο να γράφει αδιαμφισβήτητα ιστορία στην κυπριακή συμμετοχή.

«Είναι η σημαντικότερη μέρα της ζωής μου. Αυτό που πέτυχα είναι πολύ σπουδαίο για εμένα και την πατρίδα μου. Έχω ακόμη μία πιθανότητα για το χρυσό και θα προσπαθήσω. Ο Σλίνγκσμπι χρειάζεται απλά μία έβδομη θέση (σ.σ. στον αγώνα μεταλλίου) ή να με κρατήσει εκτός της πρώτης τριάδας, οπότε θα προσπαθήσει να μείνει κοντά μου. Εγω θα πρέπει να σκεφτώ μία τακτική ώστε να του ξεφύγω» δήλωσε ο Κύπριος ιστιοπλόος.

Η πρώτη 10άδα

1. Τομ Σλίνγκσμπι Αυστραλία 25

2. Παύλος Κοντίδης Κύπρος 39

3. Ράσμους Μίργκρεν Σουηδία 60

4. Τόντσι Στιπάνοβιτς Κροατία 61

5. Άντριου Μέρντοκ Νέα Ζηλανδία 79

6. Πολ Γκούντισον Μεγάλη Βρετανία 87

7. Σιμόν Γκρότελουσεν Γερμανία 90

8. Χουάν Μαέγκλι Γουατεμάλα 94

9. Αλεχάνδρο Φόλια Ουρουγουάη 102

10. Ζαν Μπατίστ Μπερνάζ Γαλλία 109

Στην ίδια κούρσα ο Έλληνας Βαγγέλης Χειμώνας κατέλαβε την 19η θέση (+2:51 από το νικητή) και ολοκλήρωσε την παρουσία του ως 26ος στη γενική με 206 βαθμούς ποινής.

ΠΗΓΗ: contra.gr

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις