Μήνυμα 1ο Αυγά Μαγειρεμένα σε Λιωμένη Φέτα
29/10/2012, 01:56
Αυγά Μαγειρεμένα σε Λιωμένη Φέτα
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί προσθέτοντας ταυτόχρονα το θυμάρι για να πάρει άρωμα.
Ρίχνουμε τη φέτα στο τηγάνι θρυμματισμένη και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει.
Μόλις λιώσει τη βάζουμε σε ένα πήλινο ατομικό σκεύος και αμέσως σπάμε από πάνω τα δύο αυγά.
Προσθέτουμε το πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο σε δυνατή φωτιά μέχρι να γίνουν τα αυγά.
Αποσύρουμε και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη…
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί προσθέτοντας ταυτόχρονα το θυμάρι για να πάρει άρωμα.
Ρίχνουμε τη φέτα στο τηγάνι θρυμματισμένη και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει.
Μόλις λιώσει τη βάζουμε σε ένα πήλινο ατομικό σκεύος και αμέσως σπάμε από πάνω τα δύο αυγά.
Προσθέτουμε το πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο σε δυνατή φωτιά μέχρι να γίνουν τα αυγά.
Αποσύρουμε και σερβίρουμε.
Το συγκεκριμένο πιάτο ανήκει στους μεζέδες, είναι βαρύ και είναι ιδανικό για περιοχές με αρκετό κρύο…
Καλή σας όρεξη…