“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 15/11/2024, 17:40

Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.

Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Αθλητικά » Παρουσιάστηκε ο Αντετοκούμπο
Σελίδα 1 από 1 |

Μήνυμα 1οΠαρουσιάστηκε ο Αντετοκούμπο Empty Παρουσιάστηκε ο Αντετοκούμπο
 29/6/2013, 14:38

Mpompiras

Ανετος και έτοιμος να προσφέρει άμεσα έδειξε ο Γιάννης Αντετοκούμπο κατά την παρουσίασή του από τους Μπακς την Παρασκευή.

Παρουσιάστηκε ο Αντετοκούμπο Ante2

Ιδού τι τόνισε: "Δουλέψαμε σκληρά για το ντραφτ.Ήρθαν σκάουτς στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένος για την επιλογή μου στο Νο.15. Θα δώσω το 100% για την ομάδα κι όταν με καλέσει ο κόουτς θα τα δώσω όλα»

Στην αρχή θα μου φανεί δύσκολη προσαρμογή στην κουλτούρα. Δεν είχα φύγει ποτέ απ' την Ελλάδα. Θα είναι δύσκολο, αλλά με την οικογένειά μου θα γίνει εύκολο.

Το ΝΒΑ σε όλο τον κόσμο είναι δημοφιλές. Στην Ελλάδα είναι επίσης. Το παρακολουθεί πολύ κόσμος.

Μπορώ να παίξω και στη θέση του πόιντ γκαρντ, αλλά αυτό που με κάνει ξεχωριστό είναι ότι δεν είμαι ατομιστής πόιντ γκαρντ. Κι αν η ομάδα με χρειαστεί να σκοράρω, θα σκοράρω".

Παρουσιάστηκε ο Αντετοκούμπο Bucks12

Πηγή:contra.gr

whiteangel

Την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας μπασκετμπολίστας πέτυχε Ο 18χρονος πρώην παίκτης του Φιλαθλητικού

η καλύτερη θέση που είχαν καταλάβει Έλληνες ήταν η 23η, την οποία το 1996 είχε πήρε ο Ευθύμης Ρεντζιάς και το 2008 ο Κώστας Κουφός.

καλη επιτυχια στο παλικαρι!!!!

Παρουσιάστηκε ο Αντετοκούμπο Angelrosed

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις