“Ο Δικός σου Online Ελληνικός Κόσμος„
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 15/11/2024, 15:30

Σας ενημερώνουμε πως ως επισκέπτης έχετε μειωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό σας πρόσβασης ή κάντε τώρα την εγγραφή σας απολύτως δωρεάν.

Greek Cosmos » Ενημέρωση » Φάκελος » Αθλητικά » Η επιστροφή του Αντετοκούμπο
Σελίδα 1 από 1 |

Μήνυμα 1οΗ επιστροφή του Αντετοκούμπο Empty Η επιστροφή του Αντετοκούμπο
 30/6/2013, 23:31

Mpompiras

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το σύντομο ταξίδι του στην Αμερική όπου έμαθε για την επιλογή του στο ντράφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς. Δείτε πλάνα από την υποδοχή στον Έλληνα διεθνή, ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας την μπλούζα της εθνικής Ελλάδας.

Φορώντας τη γαλανόλευκη φανέλα ο Γιάννης Αντετοκούμπο αφίχθη στο "Ελ. Βενιζέλος" το μεσημέρι της Κυριακής, με τους δικούς του ανθρώπους να τον υποδέχονται θερμά.

Στις δηλώσεις του ο 18χρονος άσος, είπε μεταξύ άλλων: "Ακόμη δεν το πιστεύω, ρωτάω τον εαυτό μου, τους φίλους μου, τον αδερφό μου, αν είναι πραγματικότητα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τώρα έχουμε μπροστά μας την εθνική, είναι σημαντικό για εμένα να τη βοηθήσω. Μετά θα χρειαστεί πάρα πολλή δουλειά στο Μιλγουόκι".

Πηγή: contra.gr

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή:
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις